Xarxa jove en acció a l’Alt Maresme

Els diferents centres de secundària de Pineda de Mar, Tordera i Calella, segueixen treballant en les diferents  accions educatives del projecte Xarxa Jove per la Convivència Intercultural de l’Alt Maresme, que compta amb el suport de la Fundació La Caixa i del Programa d’Immigració dels Ajuntament de Calella, Pineda de Mar i Tordera.

Participen en les diferents accions, l’IES Joan Corominas, l’IES Euclides i l’Espai Jove de Pineda de Mar; l’Escola Freta i Escola Pia, així com l’IES Bisbe Sivilla de Calella; l’IES Lluís Companys, el Centre Obert S+J i la Colla de diables de Tordera i els usuaris de la Fundació El Molí d’en Puigvert.

Tots ells preparen una petita mostra del que han pogut viure i treballar en favor de la convivencia intercultural en les diferents sessions per desmuntar prejudicis i estereotips. També s’han sumat al projecte els cicles d’hoteleria i indústries alimentàries de l’IES Bisbe Sivilla que col·laboraran en la part gastronómica del projecte. I també té continuïtat el curs “Per la convivencia: aturem els Rumors” dirigit específicament als educadors dels diferents grups participants.

Una mostra festiva de la feina feta es podrá veure en el Fòrum Intermunicipal que tindrà lloc el pròxim dia 3 de desembre a l’auditori de la Fàbrica Llobet, de Calella, on ens reunirem tots i totes les participants, per compartir el fruit del projecte.

Imprimir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada