25 anys de la revista RE

Per a aquest exemplar número 100, hem volgut oferir una presentació diferent a fí que, en fer una mirada a les revistes publicades durant vint-i-cinc anys, es percebi la varietat de temàtiques tractades de passat, present i futur, on sempre el protagonista ha estat i és la persona.

Hem fet una selecció d’entrevistes, que hem considerat interessants i profundes i que contextualitzades en el seu moment tenien sentit, però segueixen sent igual de significatives perquè tant les preguntes com les respostes conviden a la reflexió. Això permet fer una nova mirada des d’una actitud serena per re-pensar el més valuós de l’existència i ser conscients dels límits humans per acceptar-los. Tot això des d’una actitud humil per descobrir la realitat concreta de l’ésser humà.

La revista RE en català, de pensament i opinió, es va editar per primera vegada a finals de l’any 1994. Ha estat una publicació trimestral, que ha tractat cent temàtiques diferents, desenvolupades de forma interdisciplinària des del realisme existencial. El consell assessor i l’equip sempre hem volgut oferir uns continguts sòlids per aportar un sentit de la pròpia realitat tant per a la persona com per a la societat.

A partir d’aquest número 100, el gener del 2020, només oferirem la revista en format digital, que fins ara ja es podia adquirir l’exemplar a través de la pàgina web www.iquiosc.cat de l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català). Els subscriptors i lectors de la revista RE, rebreu una carta informativa explicant les novetats i canvis per poder accedir al nou format.

En aquest darrer editorial publicat en format paper volem agrair a totes les persones que han fet possible la publicació de la revista RE al llarg d’aquests vint-i-cinc anys: articulistes, anunciants, correctors, subscriptors, lectors… Desitgem que seguireu col·laborant en aquesta nova etapa que s’inicia, per la qual comptem amb els col·laboradors habituals i altres que s’hi incorporaran.

 

En l’acte de la Nit de Revistes i la Premsa en Català organitzat l’APPEC, el 27 de juny, vam rebre el reconeixement pels vint-i-cinc anys de la publicació de la revista RE, per la professionalitat
i constància a tractar temes que ajuden a la reflexió humana. (A la portada publiquem el guardó.)

Imprimir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada