Assessoria

Són moltes les entitats, grups de treball, empreses o administracions que necessiten assessoraments en algunes àrees concretes. L’Àmbit Maria Corral té una llarga experiència en l’assessorament temàtic gràcies al suport d’un gran gruix d’experts amb els quals organitza taules de treball interdisciplinàries.

També comptem amb una àmplia experiència en assessorament en temes de comunicació com el disseny de diferents estratègies, elaboració de materials, transcripció, sistematització i síntesi d’informació i redacció de continguts.

Seguint la mateixa línia de l’assessorament, l’Àmbit Maria Corral pot dissenyar i avaluar projectes i programes entorn de diferents temàtiques socials, recopilant la informació i documentació pertinent, dissenyant activitats o projectes, elaborant informes i aplicant metodologies d’avaluació dels projectes i programes.

Si desitgeu rebre més informació sobre l’assessoria de continguts, contacteu amb nosaltres.

Coordinadora Catalana de Fundacions

coordinadora catalana fundacionsDes de l’any 2005 i fins al 2012 s’han desenvolupat diferents tasques d’assessorament en temes de comunicació amb la Coordinadora Catalana de Fundacions i també s’han desenvolupat tasques de coordinació de la secretaria de la Comissió d’Educació i de sistematització del contingut de diferents activitats.

 

Dontknow

dontknowAl llarg de tot l’any 2012, un ampli equip de redactors de l’Àmbit Maria Corral han treballat en la construcció d’una nova xarxa social de coneixement que ajuda les persones a prendre les decisions més importants de la seva vida. Una de les motivacions dels fundadors d’aquesta xarxa és el convenciment que sovint no tenim accés a un bon procés de reflexió per decidir en condicions i aquesta xarxa proporciona tres elements de coneixement importants que el poden facilitar:

      • Punts de vista d’experts de diferents disciplines i perspectives.
      • Experiències rellevants de persones.
      • Consells personalitzats.